OL kommer til FaaborgMidtfyn Kommune

 

Koncentrationen og fællesskabet kommer helt i top når 120 elever indtager skydebanen i Fjellerup. Der er nemlig Skole OL I BUESKYDNING på programmet.

 

Den 3/5, 10/5 og 23/5 er Midtfyns Bueklub vært for kvalifikation til Skole OL i Bueskydning. Her vil 120 elever fra 6 klasser dyste mod hinanden. Der er diplomer, medalje, finaleplads og en klassetur til den store Skole OL Finale i Aarhus den 18.-21- juni 2019 på højkant.
I Bueskydning er konkurrence for 5 og 6 klasse, og der er 3 tilmeldt i hver klasse.

Tre Ege Skole Ryslinge med 5 og 6 kl., Tingagerskolen Ringe med 5 og 6 kl., Krarup Friskole 6 kl og Heldagsskole Vantinge med 5. kl. Den bedste skole fra hver klasse får mulighed for at komme til finalen i Aarhus.

 

MIDTFYNS BUEKLUB styrer slagets gang

Forberedelserne er fuld gang, og i Midtfyns Bueklub glæder sig til at byde eleverne velkommen.

 

Idéen og filosofien bag Skole OL er rigtig god. Skole OL er en god måde at sætte fokus på, at få Bueskydning på skoleskemaet i idrætstimerne. Jeg glæder mig til at se eleverne konkurrere og stå sammen og heppe på hinanden. I MIDTFYNS BUEKLUB gør vi i hvert fald alt, hvad vi kan for at give eleverne en god oplevelse med Bueskydning, hvor de kan mærke OL-stemningen”, siger Bent Hvam Pedersen Skole OL ansvarlig i Midtfyns Bueklub.

 

Fakta om Skole OL

 

Yderligere oplysninger om stævnet

 

Kontakt Bent Hvam Pedersen tlf. 23439993