Ved de Danske Mesterskaber i bueskydning i Kjellerup blev det til flotte præstationer fra Midtfyns Bueklub.

Bedst klarede Mathias Egsvang Hansen Ringe sig da han hentede det Danske Mesterskab i klassen compound Kadet (16-17 år). I finalen skød han oven i købet ny Dansk rekord med 146 point.

Mathias-dk-mester-ungdom-2015

Det blev yderligere til 2 bronzemedaljer til skytter fra Midtfyns Bueklub ved Sif Rasmussen Gislev i Dame recurve Kadet og til Max Banke Jørgensen Skårup i compound Aspirant (14-15 år).

Sif Rasmussen vandt bronze ved at besejre en af ungdomslandsholdsskytten Anne S Bjørn fra Aalborg sikkert 6-2, efter at hun i semifinalen havde tabt til den senere danske mester efter omskydning ved 5-5, og begge skytter skød en 10 `er, men Sif`s pil var en centimeter længere væk fra pletten.

Max Banke Jørgensen blev i semifinalen besejret af den senere Danske Mester med 148-145p, som var en tangering af den Danske rekord med 148 p. Det kunststykke gentog Max i bronzekampen hvor han skød 148 p og dermed vandt en klar sejr 148-130.

Også ved de Danske Mesterskaber for senior i Tåstrup blev det til flotte resultater, her var det Landsholdsskytten Patrick Lauersen der hentede en sølvmedalje efter nederlag til Landsholdskollegaen Stephan Hansen i finalen med 143-144. Patrick startede ellers med at skyde bedst kvalifikationen med 592p for 60 pile, i 1/8 finalen skød han fuldt hus med 150p, i 1/4 finalen 149p, men selv de dygtigste får nerver på i finalen og det giver mange gange mindre point.

Patrick havde 2 ungdomsskytter Mathias E Hansen og Lasse W Pedersen med til seniormesterskaberne for at kunne deltage i holdskydningen og de hentede en flot bronzemedalje efter sejr 229-225 over Lavia Odense.

Så et rigtigt flot resultat for indendørssæsonen i Midtfyns Bueklub med 1 guld, 1 sølv og 3 bronzemedaljer.

Udendørs sæsonen er allerede startet og især Patrick håber at blive en af de 3 skytter der skal repræsentere Danmark ved VM der afholdes i København juli-august i år.

Nye skytter er velkommen til at tage del i den nye sæson udendørs, træningstider kan ses på klubbens hjemmeside www.midtfynsbueklub.dk